Joris' Kerstboom Diner

Venlo Tegelen

17:30 - 20:00

Deze dag is er een gezellig Kerstdiner met viergangen voor de prijs van € 12,50.

Openingstijden

  • Maandag 17:30 - 20:00

Locatie

Zaelke
Ariënstraat 21
5931 HM Tegelen Venlo

Contactgegevens

  • Hein van der Kroft, Restomanager
  • h.vanderkroft@restovanharte.nl
  • T 06 5497 8544

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar samen Joris Kerstboomdiners in heel Nederland. Met het Joris Kerstboomdiner pakt Resto VanHarte extra uit met een luxe viergangendiner, een feestlijk gedekte tafel en kerstversiering. Kosten zijn 12,50 euro per persoon. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst/foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom!  Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

 

Resto VanHarte in Venlo is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Zaelke en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is zeven euro vijftig. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 7,50 euro

Zaelke

Downloads