Joris' Kerstboomdiner

Tilburg Oud Noord Resto-013 de Poorten

17:30 - 19:30

Bijdrage €10 regulier, €5 meedoenregeling, €2,50 voedselbank/Quiet. Kinderen half geld. Reserveren is vanaf 19 november mogelijk.

Openingstijden

  • Zaterdag 14:00 - 17:00

Locatie

Resto-013 MFA De Poorten
Hasseltstraat 194
5046 LP Tilburg

Contactgegevens

  • Restomanager Wieke Cameron
  • m.rovers@restovanharte.nl
  • 06 - 464 747 08

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

 

Resto-013 vindt dat mensen met een beperkt inkomen recht hebben op gezonde voeding. Resto-013 biedt aan deze doelgroep verse, gezonde en lekkere diners tegen een zeer gereduceerde prijs. Naast het serveren van een betaalbaar driegangendiner aan mensen die in Tilburg in armoede leven of beperkingen ervaren bij het koken, biedt Resto-013 tegelijkertijd ook een gezellige ontmoetingsplek. Resto-013 geeft rondom de maaltijden voorlichting over het omgaan met een klein budget en over gezond koken. Ook worden bijzondere thema-avonden georganiseerd met presentaties, muziek en dans. Voor haar vrijwilligers verzorgt Resto-013 werk- en leertrajecten, waarmee mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en/of de kansen op betaalde arbeid worden vergroot.

Resto-013 is een initiatief van Resto VanHarte.

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

De reguliere bijdrage voor het diner is 7 euro, 4 euro voor minima, 2 euro voor Voedselbank/Quiet Netwerk pashouders en kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs.

 

Zie ook de website van Resto-013 .

Resto-013 MFA De Poorten