GESLOTEN

Maastricht Coöperatie Blauwdorp by LEFteam

17:00 - 20:00

Schenk deze kerst een ander een hartverwarmend diner. Bestel voor zeven euro het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Openingstijden

 • woensdag 17:00 - 20:00

Locatie

Maastricht Coöperatie Blauwdorp by LEFteam
Elisabeth Strouvenlaan 51A
6214 AX Maastricht

Contactgegevens

 • Tom Heijnens, Restomanager
 • t.heijnens@restovanharte.nl
 • T 06 4112 8802

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Op woensdag gaan vrijwilligers van Resto VanHarte en LEFjongeren met vrijwilligers van Stichting LEFteam samen een driegangendiner bereiden. Zij doen dat met verse en lokale ingrediënten bij Coöperatie Blauwdorp by LEFteam. Het belooft een gezellige avond te worden waar iedereen van harte welkom is!

 

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. Stichting LEFteam biedt jongeren, die door omstandigheden (even) hun draai in de maatschappij niet kunnen vinden, perspectief door ze hun talent(en) zelf te laten ontdekken.

 

Inloop is vanaf 17.15  uur. Het diner begint om 17.30 uur.

Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Agenda

 • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

 • Een afwisselend driegangendiner.
 • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
 • Regelmatig staat er vis op het menu.
 • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
 • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
 • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 7 euro. Kortingsgasten betalen 4 euro.
Kinderen van 5 t/m 13 jaar krijgen 50% korting. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. 
Op vertoon van de Quiet Netwerk Pas betaalt u slechts 2 euro.

Maastricht Coöperatie Blauwdorp by LEFteam

Downloads