Reguliere avond

Leiden Sijthoff

Resto VanHarte in Leiden Sijthoff is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Hof van Sijthoff en genieten samen van een betaalbaar, goed, gezond en biologisch driegangendiner. Aanvangstijd 18:00, we eten om 18:30

Openingstijden

  • Vrijdag 18:30 - 21:00

Locatie

Hof van Sijthoff
Doezastraat 1B
2311 GZ Leiden

Contactgegevens

  • Alex de Groot, horecamanager
  • a.degroot@restovanharte.nl

Resto VanHarte in Leiden Sijthoff is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Hof van Sijthoff en genieten samen van een betaalbaar, goed, gezond en biologisch driegangendiner.

We zijn de hele schoolvakantie gesloten, dus van 20 juli t/m 24 Augustus zijn we gesloten. 31 Agustus is er een ander evenement in Sijthoff, dus we zijn er 6 September weer. 

 

Menu

Wij koken met wat het seizoen ons te bieden heeft. Stadstuinderij het Zoete land en zorgboerderij de Hafakker leveren ons de meest verse en lekkerste producten meestal dezelfde dag nog van het land.

  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.
     

 

Bijdrage voor het diner is 13 euro

Downloads