The Passion Live

Leiden Het Gebouw

18:00 - 22:00

Bekijk het muziekspectakel van The Passion live op groot scherm na een heerlijke maaltijd bij Resto VanHarte Leiden. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Het Gebouw en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner.

Openingstijden

  • donderdag 18:00 - 20:00

Locatie

Donderdag - Het Gebouw
Arubapad 2
2315 VA Leiden Leiden

Contactgegevens

  • Marieke van der Plaat, Restomanager
  • M.vanderplaat@restovanharte.nl
  • 06-23931097

The Passion live bij Resto VanHarte Leiden

Bekijk het muziekspectakel van The Passion live op groot scherm na een heerlijke maaltijd bij Resto VanHarte Leiden in Het Gebouw.

 

Het thema dit jaar is "Je bent niet alleen", waarmee de KRO-NCRV de nadruk wil leggen op aandacht hebben voor elkaar. 

"Je alleen voelen komt voor bij jong en oud. Daarom willen we dit jaar extra benadrukken dat we elkaar nodig hebben en dat we niet alleen leven, dat we omkijken naar elkaar. Als je eenzaamheid ervaart of in je omgeving tegenkomt, sta op en laat zien dat je er voor elkaar kunt zijn.” [Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV]

 

Voel je welkom om GRATIS de live uitzending van The Passion 2019 met stadsgenoten te komen kijken in Het Gebouw vanaf 20.15.

Resto VanHarte Leiden serveert voorafgaand aan The Passion een feestelijk driegangenmenu in het teken van Pasen. Jong en oud, gelovig of niet/anders gelovig, iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten en een fijne avond te beleven. 

 

Kosten diner*:

Volwassenen € 7,-
Kinderen € 3,50

* Mocht u dit niet kunnen opbrengen, dan hanteren wij een tarief van €4,- / €2,-

 

Tijdens de maaltijd wordt gratis water geschonken. Aan de bar kunt u zelf andere consupties kopen. 

 

Wij zorgen voor voldoende stoelen, zodat iedereen op een fijne manier de uitzending kan bekijken. 

----------------------------------

Resto VanHarte in Leiden is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Het Gebouw en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is 9 euro en 6 euro voor minima. Openingsprijs tot de zomervakantie 7 euro en 4 euro voor minima! Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang diner 18.30 uur.

 

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 7 euro

Donderdag - Het Gebouw

Downloads