Joris' Kerstboomdiner

Leiden Slaaghwijk

18:00 - 21:00

Resto VanHarte in Leiden Slaaghwijk is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Epicentrum Slaaghwijk en genieten samen van een heerlijk Kerstdiner.

Openingstijden

  • Woensdag 17:30 - 21:00

Locatie

Woensdag - Epicentrum Slaaghwijk
Valkenpad 34-36
Leiden

Contactgegevens

  • Marieke van der Plaat
  • m.vanderplaat@restovanharte.nl
  • 0623931097

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto VanHarte in Leiden Slaaghwijk is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Epicentrum Slaaghwijk en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond kerstdiner. De prijs is 10 euro, de kortingsprijs is 6 euro. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang diner 18.30 uur. Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

Menu

  • Een heerlijk Kerstdiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is € 10,- per volwassene en de kortingsprijs is € 6,- 

Woensdag - Epicentrum Slaaghwijk

Downloads