Den Bosch De Grevelingen (reserveren via het servicepunt 073 - 8228 000)

Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Buurtbewoners ontmoeten elkaar bij De Grevelingen en genieten samen van een betaalbaar en gezond driegangendiner. Reserveren kan alleen via het Servicepunt 073-8228 000 en betalen alleen met pin.

Locatie

De Grevelingen
Grevelingen 66
5215ES Den Bosch

Contactgegevens

  • Manita Rovers
  • m.rovers@restovanharte.nl
  • 06-46474708

Bij Resto VanHarte De Grevelingen wordt elke laatste dinsdag van de maand de Resto-avond georganiseerd. We bereiden dan met een team vrijwilligers een vers en gezond 3-gangendiner voor de bewoners en mensen van buitenaf. Vanwege het succes van de resto-avond op de dinsdag starten we per september 2019 ook met een Resto-avonden op de 2de donderdag van de maand.

De prijs is zeven euro, vier euro voor minima en 2 euro voor de gasten met een quiet of voedselbankpas. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft van wat hun begeleider betaald. Iedereen is welkom om te komen eten. Dus reserveer en schuif gezellig aan; de 2de donderdag of de laatste dinsdag in de maand.

LET OP; de Resto-avonden zijn alleen te reserveren via het Service punt van De Grevelingen via telefoonnummer 073 - 8228 000 en betalen doen we met de pin!

LET OP; in DECEMBER zijn er geen resto-avonden

 

 

Agenda

  • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.

  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.

  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.

  • Bij Resto VanHarte werken wij met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.

  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

De reguliere bijdrage voor het diner is 7 euro, 4 euro voor minima, 2 euro voor Voedselbank/Quiet Netwerk pashouders en kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs. Prijzen kunnen afwijken bij speciale evenementen, dit wordt altijd van tevoren bekend gemaakt.

De Grevelingen