Joris' Kerstboom Diner

Den Haag Laak

16:30 - 21:30

Kom gezellig mee eten bij het Joris' Kerstboom Diner.

Openingstijden

  • Woensdag 16:30 - 21:30

Locatie

Vadercentrum Adam
Jonckbloetplein 24
2523 AR Den Haag

Contactgegevens

  • Ben Lachhab, Restomanager
  • B.Lachhab@restovanharte.nl
  • T 06 4661 4025

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar samen Joris’ Kerstboomdiners in heel Nederland. Met het Joris’ Kerstboomdiner pakt Resto VanHarte extra uit met lekker eten, een feestelijk gedekte tafel en kerstversiering. Kosten zijn 7 euro per persoon, 3,50 euro per persoon met ooievaarspas. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom!  Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

Menu

  • Wij gebruiken uitsluitend verse groenten.
  • Vegetarisch en andere dieetwensen kunt u bij het reserveren aangeven.
  • Wij serveren halal vlees.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

Bijdrage voor het diner is €7,- zonder Ooievaarspas en €3,50 met Ooievaarspas.

Vadercentrum Adam

Downloads