Rob's Droomkerstdiner

Den Bosch Boschveld

17:00 - 20:00

Kom gezellig naar ons Kerstdiner! De eigen bijdrage is €5 of €10. Dinerbonnen resto niet geldig. Resto VanHarte is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in de BBS Boschveld en genieten samen van een betaalbaar, gezond driegangendiner

Openingstijden

 • Woensdag 18:00 - 19:30

Locatie

BBS Boschveld
Zernikestraat 2
5223 CD Den Bosch

Contactgegevens

 • Wieke Cameron
 • w.cameron@restovanharte.nl
 • 06 46474708

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto VanHarte in Den Bosch is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in de BBS Boschveld en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is zeven euro, vier euro voor minima en kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur. U vindt de Zernikestraat nabij het Centraal Station op de hoek van de van Musschenbroekstraat en de Edisonstraat. Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

 

Menu

 • Een afwisselend driegangendiner.
 • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
 • Regelmatig staat er vis op het menu.
 • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
 • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
 • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.
   

De reguliere bijdrage is 7 euro, 4 euro voor minima en kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs.

BBS Boschveld

Downloads