Den Bosch Boschveld

Resto VanHarte in Den Bosch is een buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in de BBS Boschveld en genieten samen van een betaalbaar, lekker en gezond driegangendiner

Locatie

BBS Boschveld
Zernikestraat 2
5223 CD Den Bosch

Contactgegevens

  • Manita Rovers
  • m.rovers@restovanharte.nl
  • 06 46474708

Resto VanHarte in Den Bosch is een buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in de BBS Boschveld en genieten samen van een betaalbaar, lekker en gezond driegangendiner. De prijs is 8 euro, 5 euro voor minima en 2,5 euro voor gasten met een voedselbank - of Quietpas. Kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur. U vindt de Zernikestraat nabij het Centraal Station op de hoek van de van Musschenbroekstraat en de Edisonstraat.

In het kader van COVID-19 volgen wij het overheidsbeleid. Dit houdt in dat vanaf 25 september 2021 de 1,5 meter beperking wordt opgeheven en dat u bij binnenkomst een coronabewijs moet kunnen overleggen. Dit bewijs bevestigd dat u bent ingeent, een negatief test resultaat op corona van max 24 uur oud heeft of door de GGD bevestigd Corona heeft gehad in het afgelopen half jaar. Dit kan met een QR code op de telefoon of op papier of met het officiele vaccinatiebewijs dat u heeft ontvangen nadat u bent ingeent. Ook kan er gevraagd worden naar uw identitetsbewijs ter controle van het bewijs.

Agenda

  • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.

  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.

  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.

  • Bij Resto VanHarte werken wij met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.

  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

BBS Boschveld