Joris' Kerstboom Diner

Noordwijkerhout

17:30 - 20:30

Resto VanHarte Noordwijkerhout is het levendige dorpsrestaurant waar mensen elkaar ontmoeten en kunnen genieten van een betaalbare en gezonde maaltijd.

Openingstijden

  • Woensdag 17:30 - 20:30

Locatie

de Waterjuffers
Zeereep 3 (terrein van Het Raamwerk)
2211HT Noordwijkerhout

Contactgegevens

  • Hans Hoogeveen
  • noordwijkerhout@restovanharte.nl

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie.

 

Levendige dorpsrestaurant

Resto VanHarte Noordwijkerhout is het levendige dorpsrestaurant waar mensen elkaar ontmoeten en kunnen genieten van een betaalbare en gezonde maaltijd.

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort en mag meedoen ! Iedereen is dus van harte welkom:jong en oud, de rasechte en de nieuwe Noordwijkerhouter.

Wij geloven in de kracht en de talenten van de inwoners van Noordwijkerhout en willen hen de regie te geven over het vormgeven van een eigen lokale dorps-Resto onder de vlag van de landelijke Resto VanHarte organisatie.

Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee.

 

 

 

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 7 euro

Wij maken gebruik van het landelijke Resto online reserveringssysteem en de telefonische reserveringslijn.