Joris' Kerstboom Diner

Amsterdam Oost

17:30 - 20:30

Resto VanHarte in Amsterdam is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in het Grand Cafe Genieten en smullen samen van een betaalbaar, goed en gezond feestelijke viergangen kerstdiner.

Openingstijden

  • Dinsdag 17.30 - 21.00

Locatie

Grand Cafe Genieten
Oranje-Vrijstaatplein 2
1093 NG Amsterdam

Contactgegevens

  • Anne Kaasenbrood, Restomanager
  • a.kaasenbrood@restovanharte.nl
  • T 06 21852850

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar samen Joris’ Kerstboomdiners in heel Nederland. Met het Joris’ Kerstboomdiner pakt Resto VanHarte extra uit met lekker eten, een feestelijk gedekte tafel, live muziek en kerstversiering. Kosten zijn daarom  tien euro inclusief drankjes. Met Stadspas is de prijs zeven euro. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. Bent u lid van de KRO NCRV? Vergeet dit dan niet aan te vinken bij uw reservering als u gebruik wilt maken van de ledenactie. Er is ook en cadeautjesruil. Neem een ingepakt cadeautje mee en doe mee!  

 

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 10 euro, 7 euro met stadspas.

 

Grand Cafe Genieten

Downloads