VOL, u kunt niet meer reserveren voor de Resto-avond Week tegen Eenzaamheid i.s.m. Albert Heijn

03 oktober 2022 - 18:00

18:00 - 20:00

Resto VanHarte in Amsterdam Nieuw West is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in het Calvijn College en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner.

Locatie

Calvijn College
Pieter Calandlaan 3
1065 KH Amsterdam

Contactgegevens

  • Juul van Laar (Restomanager)
  • j.vanlaar@restovanharte.nl
  • Reserveringslijn 0900 900 3030

Resto-avond Week tegen Eenzaamheid i.s.m. Albert Heijn

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe mensen wil leren kennen, kan zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor verbindende diners.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels, in Alkmaar, Amsterdam, Ede, Enschede en Venlo aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten meestal om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is gemiddeld 7,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Agenda

  • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Wij serveren vegetarische maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d.. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 6 euro, met stadspas (groene stip) 4 euro.