Week tegen Eenzaamheid-diner met voordrachtskunstenaar Mieke van Oostveen, i.s.m. Albert Heijn

30 september 2022 - 17:30

17:30 - 20:00

Resto VanHarte Utrecht-Leidsche Rijn is een gezellig en laagdrempelig sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Buurtcentrum Bij de Buren en genieten van een lekker vers en gezond verrassend driegangendiner ter plaatse of halen het af.

Locatie

Buurtcentrum Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
3544 AK Utrecht

Contactgegevens

  • Jolanda Panis, Restomanager
  • j.panis@restovanharte.nl
  • T 06 11293203

In Utrecht Leidsche Rijn organiseren we gezellige ontmoetingsdiners op vrijdag. Zin om je buren te leren kennen? Lekker te dineren? Aan het eind van je (thuiswerk)dag even pauze voor een gezellig en inspirerend moment om de hoek? Even de deur uit op een vast moment in de week, lekker dineren op vrijdagavond? Kom lekker eten! reserveer op tijd, zodat we je komst goed kunnen voorbereiden.  Lukt samen eten niet, dan is het ook mogelijk een afhaalmaaltijd te reserveren, op vaste tijden af te halen. Dat kan om 18:30 uur. Vragen? Neem dan even contact op met Jolanda Panis via j.panis@restovanharte.nl Graag tot ziens aan tafel!

Resto-avond Week tegen Eenzaamheid i.s.m. Albert Heijn

Op 30 september treedt voordrachtskunstenares Mieke van Oostveen op bij het VanHartediner.

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe mensen wil leren kennen, kan zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor verbindende diners.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels, in Alkmaar, Amsterdam, Ede, Enschede en Venlo aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten meestal om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is gemiddeld 7,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

 

Menu

  • Reserveer je maaltijd en schuif aan of haal hem tijdig af
  • De diners zijn bij Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76 in Utrecht, bij winkelcentrum Parkwijk om de hoek. Jong en oud is welkom.
  • We houden rekening met allerlei (di)eetwensen, halal, vegetarisch, veganistisch; geef het even door bij je reservering!
  • De bijdrage voor het diner is 7 euro pp, met u-pas 5 euro of minder. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.