Uitje: Picknick en historische muzikale wandeling door Utrechtse Binnenstad

05 juli 2022 - 18:30

18:30 - 21:45

Resto op stap: picknick in park Lepelenburg en aansluitend een muzikale stadswandeling met gids door de historische Utrechtse binnenstad. Start in Park Lepelenburg naast het muziekpaviljoen, einde om 21.45 op de Mariaplaats naast het conservatorium.

Locatie

Park Lepelenburg
Park Lepelenburg 1
3581BE Utrecht

Contactgegevens

  • Jolanda Panis
  • j.panis@restovanharte.nl
  • 0611293203

Op 5 juli gaat Resto VanHarte Utrecht erop uit. Om 18.30 staat een picknick klaar in Park Lepelenburg. Daar haalt een gids ons op om ons mee te nemen op een wandeling door de eeuwen heen, waarbij op allerlei bijzondere plekken in de stad een klein optredentje plaatsvindt. Zo trekt de optocht door de eeuwen en de straten heen tot aan de Mariaplaats waar we afscheid nemen van gids en koor.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, en ben je slecht ter been is het mogelijk om van plek naar plek mee te fietsen. Ook rolstoelers of scootmobielen kunnen prima mee, hoewel de binnenstad natuurlijk hier en daar is bestraat met kinderkopjes, dus wel wat hobbelig.

Meld je op tijd aan, er is plek voor maximaal 25 deelnemers bij de wandeling.

Dankzij een gift van de gemeente Utrecht zijn er geen extra kosten verbonden aan deze wandeling, je betaalt het gebruikelijke tarief van 7 euro regulier of 5 euro met u-pas. En kun je wat extras missen voor het voortbestaan van Resto VanHarte dan is dat natuurlijk zeer welkom!

Menu

Picknick in het park, driegangen