Resto-avond Week tegen Eenzaamheid i.s.m. Albert Heijn

04 oktober 2022 - 18:00

18:00 - 20:00

Resto VanHarte in Amsterdam is een sociaal buurtrestaurant. In het Buurtcentrum Holendrecht is een KinderResto. De kinderen koken en helpen mee. Volwassen gasten uit de buurt zijn ook welkom.

Locatie

Buurtcentrum Holendrecht
Holendrechtplein 38
1106 LP Amsterdam

Contactgegevens

  • Juul van Laar (Restomanager)
  • j.vanlaar@restovanharte.nl
  • reserveringslijn 0900 900 3030

Resto-avond Week tegen Eenzaamheid i.s.m. Albert Heijn

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. Iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe mensen wil leren kennen, kan zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor verbindende diners.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Hiervoor plaatst Albert Heijn in vijf winkels, in Alkmaar, Amsterdam, Ede, Enschede en Venlo aanschuiftafels in de winkel. In deze mini-restaurantjes laten medewerkers van Resto VanHarte en Albert Heijn klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de formule van Resto VanHarte. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten meestal om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is gemiddeld 7,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Menu

  • Een afwisselend driegangenlunch
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is 7 euro. Met stadspas (groene stip) is het 4 euro en in heel 2022 1+1 gratis