Nationaal integratiediner Leiden

10 oktober 2019 - 18:30

18:30 - 20:00

Resto VanHarte in LeidenNoord is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar Het gebouw en genieten samen van een betaalbaar, goed, gezond en biologisch driegangendiner.

Locatie

Het gebouw
Arubapad 2
2315VA Leiden

Contactgegevens

  • Alex de Groot, horecamanager
  • a.degroot@restovanharte.nl

Resto VanHarte in Leiden is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Het Gebouw en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is 7 euro voor volwassenen en kinderen betalen 3,50 euro. Leeft u van een bijstandsuitkering? Vraag dan naar ons gereduceerde tarief.

Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is óók welkom om als vrijwilliger te helpen.
Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang diner 18.30 uur.

Agenda

  • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

Wij koken met wat het seizoen ons te bieden heeft. Stadstuinderij het Zoete land en zorgboerderij de Hafakker leveren ons de meest verse en lekkerste producten meestal dezelfde dag nog van het land.

  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.
     

 

Bijdrage voor het diner is 9 euro (tijdelijke actie 7 euro)