AFHAALMAALTIJD (BEZORGING ALS U SLECHT TER BEEN BENT). Afhalen op Wijngaard 142. Als u de maaltijd bezorgd wilt hebben, vermeldt u dan alstublieft uw adres onder het kopje 'opmerkingen'. De maaltijd kan tussen 17.00 en 18.00 uur opgehaald worden of wordt tussen 17.00 en 18.00 uur bezorgd.

19 januari 2021 - 17:00

17:00 - 18:00

Resto VanHarte is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in wijkcentrum Zuiderzee of De Dukdalf en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. I.v.m. Corona bezorgen wij momenteel de driegangendiners.

Locatie

Afhalen tussen 17.00 en 18.00 uur op Wijngaard 142 in Lelystad. Momenteel afhaalmaaltijden en bezorging i.v.m. Covid! Wij hanteren aangepaste maatregelen ter voorkoming van mogelijke besmetting Corona, kijk hiervoor op onze website: www.restovanharte.nl
I.v.m. Corona alleen afhaalmenu's (Wijngaard 142 in Lelystad) en bezorging tot 19 januari 2021.
8223CL Lelystad

Contactgegevens

  • Manon Geerlings
  • m.geerlings@restovanharte.nl
  • T 06 18 345 281

Resto VanHarte in Lelystad is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in wijkcentrum Zuiderzee (eerste 3 dinsdagen van de maand) en in wijkcentrum De Dukdalf (laatste dinsdag van de maand, behalve augustus 2020) en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is zeven euro. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Tijdens sluiting van het het restaurant door het coronavirus, bieden wij een afhaalmaaltijd aan. Nu alleen bezorging i.v.m. de lockdown.

Agenda

Menu

  • Een afwisselend diner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij verzorgen vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons of via een afhaalmaaltijd een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.Ook zijn wij niet aansprakelijk voor mogelijke besmetting door het coronavirus Covid-19. 

 

Bijdrage voor het diner: € 7,--.