Diner

12 juli 2019 - 18:00

18:00 - 20:00

Stop Resto VanHarte en Stayokay in een blender en je krijgt De Aanschuiftafel: een maandelijks event waarbij alles draait om het met elkaar genieten van een lekker maal en een onvergetelijke tijd.

Locatie

Aanschuiftafel Stayokay
Scheepmakersstraat 27
2515VA Den Haag

Contactgegevens

  • Ben Lachhab, Restomanager
  • B.Lachhab@restovanharte.nl
  • 06 4661 4025
SCHUIF BIJ ONS AAN Stop Resto VanHarte en Stayokay in een blender en je krijgt De Aanschuiftafel: een maandelijks event waarbij alles draait om het met elkaar genieten van een lekker maal en een onvergetelijke tijd. Iedere eerste vrijdag van de maand in het restaurant van Stayokay Den Haag. De prijs is €8,50. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

Agenda

  • Er zijn helaas geen speciale avonden gepland in deze stad

Menu

SCHUIF BIJ ONS AAN

Stop Resto VanHarte en Stayokay in een blender en je krijgt De Aanschuiftafel: een maandelijks event waarbij alles draait om het met elkaar genieten van een lekker maal en een onvergetelijke tijd. Iedere eerste vrijdag van de maand in het restaurant van Stayokay Den Haag.

De prijs is €8,50. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.