Paasdiner

02 april 2018 -

-

<p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p><strong>Kom naar het hartverwarmende paasdiner van Resto-013 op 2 april.&nbsp;Een mooie gelegenheid om&nbsp;dicht bij huis met buurtgenoten, familie en vrienden&nbsp;samen te genieten&nbsp;van elkaars gezelschap, de paassfeer en een heerlijk viergangendiner.&nbsp;</strong></p><p>&nbsp;</p><p><strong>Meld je aan en eet gezellig mee!</strong></p><p>&nbsp;</p><p>Aanvang diner 18:00 uur</p><p>&nbsp;</p><p>Speciale prijzen voor het 4 gangen Paasdiner</p><ul><li>4 euro per persoon voor volwassenen op vertoon van geldige pas van Voedselbank of het Quiet Netwerk</li><li>6 euro per persoon voor volwassenen die gebruik maken&nbsp;van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg</li><li>10 euro per persoon voor overige gasten</li><li>Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs</li></ul><p><em>NB. Voor het Paasdiner kunnen geen meedoen bonnen of andere tegoedbonnen gebruikt worden.</em></p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>Reserveringen:&nbsp;Tel: 06 - 316 923 98</p><p>&nbsp;</p><p>Restomanager: Wieke Cameron</p><p>Email:&nbsp;<a href="mailto:w.cameron@restovanharte.nl">w.cameron@restovanharte.nl</a></p><p>Tel: 06 - 464 747 08</p>

Locatie

Resto-013 MFA De Symfonie
Eilenbergstraat 250
5011 EC Tilburg

Contactgegevens

  • Restomanager Wieke Cameron
  • w.cameron@restovanharte.nl
  • 06 - 464 747 08

Bezorgt u deze kerst een ander een fijne avond met diner en nieuwe ontmoetingen? Bestel het Resto VanHarte kersthartje en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Zo schenkt u een ander die dat nodig heeft een gezellige avond met buurtgenoten.

 

De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. De rode hartjes van wax zijn bedoeld voor in de kerstboom, maar kunnen op elke willekeurige plek opgehangen worden ter decoratie.

 

Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar http://webshop.restovanharte.nl  en bestel nu uw kersthartje(s).

 

Resto-013 vindt dat mensen met een beperkt inkomen recht hebben op gezonde voeding. Resto-013 biedt aan deze doelgroep verse, gezonde en lekkere diners tegen een zeer gereduceerde prijs. Naast het serveren van een betaalbaar driegangendiner aan mensen die in Tilburg in armoede leven of beperkingen ervaren bij het koken, biedt Resto-013 tegelijkertijd ook een gezellige ontmoetingsplek. Resto-013 geeft rondom de maaltijden voorlichting over het omgaan met een klein budget en over gezond koken. Ook worden bijzondere thema-avonden georganiseerd met presentaties, muziek en dans. Voor haar vrijwilligers verzorgt Resto-013 werk- en leertrajecten, waarmee mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en/of de kansen op betaalde arbeid worden vergroot.

Resto-013 is een initiatief van Resto VanHarte.

Menu

  • Een afwisselend driegangendiner.
  • Wij gebruiken dagelijks verse groenten.
  • Regelmatig staat er vis op het menu.
  • Wij serveren vegetarische en halal maaltijden indien u dit bij uw reservering aangeeft.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

De reguliere bijdrage voor het diner is 7 euro, 4 euro voor minima, 2 euro voor Voedselbank/Quiet Netwerk pashouders en kinderen t/m 12 jaar betalen halve prijs.

Zie ook de website van Resto-013

Downloads