Dialoog en Driegangenbrunch Bij De Buren Leidsche Rijn

27 maart 2020 - 10:30

10:30 - 14:00

Resto VanHarte in Utrecht-Leidsche Rijn is een gezellig en laagdrempelig sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Buurtcentrum Bij de Buren en genieten samen van een betaalbare en gezonde driegangenlunch.

Locatie

Buurtcentrum Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
3544 AK Utrecht

Contactgegevens

  • Jolanda Panis, Restomanager
  • j.panis@restovanharte.nl
  • T 06 11293203

Vandaag wordt u verwelkomd door de dialoogbegeleiders van Utrecht in Dialoog. Om 10.30 staat de koffie en thee klaar. Om 10.45 start de dialoog, dat is een gesprek met net iets meer diepgang en ruimte om elkaar werkelijk te ontmoeten, begeleid door speciaal opgeleide dialoogbegeleiders. Dit is de eerste van een serie van 4 dialoogbijeenkomsten, die als serie maar ook los van elkaar zijn te volgen. 

Het thema van vandaag, in de Week van de Buurttafel, is Samen Eten. Wat betekent dat voor een mens, samen eten? Met vreemden een manier om elkaar te leren kennen. Met familie, bekenden, vrienden kan het een verdieping zijn van het contact. Misschien eet je liever alleen af en toe. Of vind je het veel gezelliger om juist samen te eten. Wat is de betekenis van samen eten in verschillende culturen? 

Aansluitend om 12.30 staat een lekkere driegangenlunch klaar. Meestal gaat het gesprek dan nog even verder...  

Wil je als dialoogbegeleider meedoen aan deze of een volgende lunch, laat het even weten via info@utrechtindialoog.nl . 

Menu

 

  • Reserveer je plek en schuif aan aan tafel!
  • De brunches zijn bij Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76 in Utrecht, bij winkelcentrum Parkwijk om de hoek. Jong en oud is welkom.
  • We houden rekening met allerlei (di)eetwensen, halal, vegetarisch, veganistisch; geef het even door bij je reservering!
  • De bijdrage voor de brunch is 5 euro pp, met u-pas 4 euro of minder. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.