Buurtdiner Verbinding

13 februari 2018 -

-

<p>De Toekomst van ouderen in Den Haag diner<br />&nbsp;<br />Gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor optimaal leven. Sociale contacten en mantelzorg maken het leven compleet. &nbsp;&nbsp;<br />&nbsp;<br />Wij organiseren drie bijeenkomsten waarin de wensen en mogelijkheden voor welzijn en zorg van ouderen uitvoerig worden besproken. Tijdens de discussies wordt ingegaan op de vraag hoe de toekomstbestendige zorg voor ouderen beter georganiseerd kan worden.&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;<br />&nbsp;<br />Het programma voorziet in activiteiten op het gebied van voorlichting, ontmoeting, mantelzorg, &nbsp;informatie en advies over ouderenvoorzieningen. Tijdens de bijeenkomsten komen er verschillende inleiders aan het woord om de discussie in goede&nbsp;banen te leiden.</p><p>Tot slot, gezellig samenzijn onder het genot van&nbsp;een multiculturele maaltijd.</p><p>Inloop 17.30 uur, deelname is gratis, maar graag van&nbsp;tevoren reserveren, voor elke bijeenkomst afzonderlijk.&nbsp;<br /><br />&nbsp;</p>

Locatie

Florence Hofzichtlaan 115
hofzichtlaan 115
2594XZ Den Haag

Contactgegevens

  • Ben Lachhab, Restomanager
  • B.Lachhab@restovanharte.nl
  • T 06 4661 4025

Resto VanHarte in Den Haag is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Mariahoeve en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is €7,- zonder Ooievaarspas en €3,50 met Ooievaarspas. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur.

 

In oktober is het voor het laatst dat de Restoavond de laatste vrijdag van de maand in de Diamant Theaterwinkel is.

Menu

  • Wij gebruiken uitsluitend verse groenten.
  • Vegetarisch en andere dieetwensen kunt u bij het reserveren aangeven.
  • Wij serveren halal vlees.
  • Bij Resto VanHarte werken wij standaard met gluten, noten, lactose e.d., desalniettemin proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Allergeneninformatie is bij alle Resto’s lokaal op te vragen.
  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er bij een gast door het eten bij ons een voor hem of haar bekende of onbekende voedselallergie of voedselintolerantie optreedt.

 

Bijdrage voor het diner is €7,- zonder Ooievaarspas en €3,50 met Ooievaarspas.

Downloads